Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA yles DefLockedState="false” DefUnhideWhenUsed="true” DefSemiHidden="true” DefQFormat="false” DefPriority="99″ LatentStyleCount="267″> ” UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="heading 1″ />
جلسات درس خارج فقه با توضيح و شرحى مختصر، بيان فرموده اند .
من مواعظ النبی صلى الله عليه وآله وسلّم : الحوائجُ الى اللّه وأسبابها فَاطْلُبوها الى اللّه بهم فمن أعطاكموها فخذوها عن اللّه بصبر.
(تحف العقول صفحه 48)
در اين حديث نقش اسباب و علل طبيعى در مورد حوائج انسان به طور برجستهاى مورد توجه قرار گرفته است. كلمه «بهم» با ضمير جمع ذوىالعقول اشاره به اين دارد كه بسيارى از حوائج ما توسط انسانها برآورده مىشود. لكن در عين آن كه انسان نيازهاى خود را از اسباب طبيعى (كه اكثراً انسانها هستند) بدست مىآورد بايد در وراء آنها ذات اقدس الهى را ببيند و از او بداند. رفتن سراغ اسباب بىتوجه به خدا، كار ناقصى است و رفتن در خانه خدا بىاعتناء به اسباب هم، كار ناقصى است، هر دو را بايد با هم جمع كرد و براى رسيدن به حوائج بايد از صبر كمك گرفت.
جلسه بيست و هفتم 1/9/78
|
1392/04/26 @ 01:27:31 ق.ظ
موسسه آموزش عالی حوزوی زینبیه [عضو]
ضمن عرض سلام و تبریک بمناسبت فرا رسیدن ماه ضیافت الهی
ماه نزول قرآن و شب های قدر را به فال نیک گرفته و فرصت را غنیمت شمرده تا دومین سوال قرآنی را در ارتباط با سوره قدر به تدبر پردازیم.
از قرآن پژوهان عزیز دعوت می شود هر آنچه از نکات تفسیری سوره نورانی قدر در ذهن دارید انتخاب و به صورت جامع و کامل بیان کنید.
زمان ارسال پاسخ ها تا پایان ماه مبارک است. در پناه قرآن
مؤسسه آموزش عالی حوزوی زینبیه کرج
http://karaj-s3.womenhc.com/?p=62130&more=1&c=1&tb=1&pb=1