برگزاری نشست پیرامون طب با موضوع تاثیر گرسنگی بر بدن و با سخنرانی خانم چلمقانی استاد طب اسلامی در مدرسه علمیه خواهران الزهراء المرضیه سلام الله علیها اصفهان
نشست طب با موضوع «تاثیر گرسنگی بر بدن» و با سخنرانی « خانم چلمقانی » استاد طب، با حضور کادر، اساتید و طلاب درتاریخ 21/9/97 در مدرسه علمیه خواهران الزهراء المرضیه اصفهان برگزار شد.
استاد در ابتدا با اشاره به اینکه اسلام دین جامعی است واین جامعیت شامل طب نیز می شود بیان کردند در قران 1100آیه ویا حتی بیشتر در مورد طب است ومنبع طب اسلامی قرآن وروایات وسبک زندگی ائمه است.
وی با اشاره به حرام بودن اسراف در اسلام گفت یکی از مصادیق اسراف پرخوری است و اسلام خواهان کم خوری مردم است وروایات زیادی در مورد کم خوری و حتی گرسنگی به ما رسیده از آن جمله بهترین دوا گرسنگی کشیدن هست.گرسنگی کشیدن با بیماری جمع نمی شود.علم در گرسنگی وتلاش است. دلی سخی است که از غذا کم باشد. بیشترین دردها در شکمی است که از طعام پرباشد.
1.شادابی پوست
از منافع کم خوری 2.طول عمر
3.فکر خوب
4.نورانی شدن دل
5.صفای قلب
1. ضعف بدن
2.خرابی بدن
از مضرات پرخوری 3.بوی بد بدن
4.آشفتگی خواب
5.برص
6.هیجان شهوت
7. دوری از خدا
8.قساوت قلب
یکی از مصادیق پرخوری ناهار است هنگام ظهر به علت اینکه جنس ظهر گرم وخشک است هضم زیاد می شود واحساس گرسنگی به وجود می آید ولی این احساس کاذب است در صورت استفاده از ناهاراحساس کسالت ورخوت وخواب به انسان دست می دهد که همه مورد نکوهش دین است.
ایشان در پایان برای ترک ناهار توصیه هایی کردند از جمله:غذای ظهر صبح خورده شود ودر وعده ناهاریک میوه یا نان جویا بیسکوئیت خانگی خورده شود.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط صدرارحامی در 1397/09/25 ساعت 12:38:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |