شایعترین کلاهبرداری اینترنتی با ارسال ایمیلهای جعلی
پیوند: http://www.iqna.ir/fa/News/1365935
گروه فضای مجازی: معاون تشخیص و پیشگیری فتا شایعترین روش کلاهبرداری اینترنتی را کلاهبرداری از طریق ارسال ایمیلهای جعلی Fake Mail اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پلیس فتا، سرهنگ نیکنفس، رئیس معاونت تشخیص و پیشگیری فتا ناجا با اشاره به ایمیلهای جعلی اظهار کرد: با توسعه مرزهای فضای مجازی و پیشرفت فناوریهای جدید و گستردگی این فضا، این نیاز احساس میشود که کاربران اینترنت نیز به تناسب پیشرفت تکنولوژی، دانش و اطلاعات فنی خود را بالا برده و گامی موثر در جهت افزایش ضریب امنیت خود و کاهش جرایم فضای سایبر برداشته باشند.
این مقام انتظامی ضمن بیان این مطلب ادامه داد: کلاهبرداران سایبری هر روزه با شیوههای جدید فریبکارانه ظاهر میشوند؛ آنها با استفاده از کمبود آگاهی، دانش ایمنی کاربران در فضای مجازی سعی میکنند تا به اهداف مجرمانه خود برسند.
وی در ادامه یکی از شایعترین روشهای کلاهبرداری را ارسال ایمیلهای جعلی یا همان Fake Mail عنوان کرد و افزود: در این روش کلاهبرداری ابتدا هکر پس از شناسایی سوژه خود، از وی میخواهد که اطلاعات بانکی خود را بروز کند.
سرهنگ نیکنفس بیان کرد: در این روش کلاهبردار با ایمیلی شبیه به نام یکی از بانکها که کاربر در آن حساب بانکی دارد ایمیلی به قربانی ارسال و از او میخواهد به لینک موجود در ایمیل مراجعه و اطلاعات بانکی خود را بروزرسانی کند، در پروندههای جرایم سایبری متاسفانه افرادی هستند که فریب این کلاهبرداران را خورده و اطلاعات حساس بانکی خود اعم از رمز دوم، CVV2 و … را در اختیار هکر قرار داده و مورد کلاهبرداری مالی قرار میگیرند.
وی اظهار کرد: در این خصوص کلاهبرداران پس از شناسایی طعمههای خود ایمیلی شبیه به یکی از ایمیلهای بستگان وی ایجاد یا در مواردی ایمیل بستگان قربانی را هک میکنند؛ در این شیوه کلاهبردار با ارسال ایمیل جعلی مبنی بر نیاز مالی، مقداری پول از طعمه خود میخواهد با توجه به اینکه ایمیل ارسال کننده برای قربانی ایمیل معتبر و آشنا است وی فریب کلاهبرداران را خورده و اقدام به واریز مبلغ خواسته شده به شماره حسابی که از طرف هکر ارسال شده می نماید که این اقدام از سوی قربانی، ناشی از اعتماد بیش از حد و کمبود آگاهی و دانش ایمنی و امنیت وی از فضای مجازی است.
وی در ادامه درخصوص پیشگیری از «کلاهبرداری با ارسال ایمیلهای جعلی» به شهروندان توصیه کرد - از باز نمودن ایمیلهای ناشناس و ضمیمههای آن خودداری کنند.
ایمیلهایی که به صورت مکرر با آنها سروکار دارید در قسمت contact خود ذخیره کنید. ایمیلهای مالی و یا شماره حسابهایی که قرار است به آن مبلغ واریز کنید، به صورت تلفنی کنترل کنید. آدرس ایمیلها دریافتی را بصورت دقیق بررسی و استعلام کنید.
رئیس معاونت تشخیص و پیشگیری فتا ناجا در خاتمه از تمام کاربران ایرانی خواست تا با بالا بردن دانش فنی خود در مواجهه با چنین کلاهبرداریهایی عکسالعمل فنی و مناسبی داشته باشند و جهت اطلاعات بیشتر در این خصوص به سایت www.cyberpolice.ir مراجعه کنند.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط صدرارحامی در 1392/11/06 ساعت 09:55:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |