ضرورت بهره گيری از مشاوره روحانيت در فيلمهای دينی برای پرهيز از سطحی نگری

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا)، چهارمين نشست تخصصی نخستين جشنواره- همايش(روحانی در قالب سينما) با عنوان «روحانيت، سينما و مرجعيت فكری» با حضور حجت الاسلام و المسلمين عليرضا پناهيان، مشاور رئيس نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و عزيز الله حاجی مشهدی، كارشناس سينما، امروز 11 ارديبهشت ماه در سالن 3 سينما فلسطين برگزار شد.

در ابتدای اين نشست، حجت الاسلام پناهيان با اشاره به ظرفيت بالای سينما برای پرداختن به مفاهيم دينی اظهار كرد: من اساسا سينما را دارای ظرفيت بالايی برای بيان حقايق عالم امكان می‌دانم كه يكی از اين حقايق دين است. در ضمن سينما می‌تواند رابطه خيلی نزديك با دين داشته باشد؛ چرا كه در سينما رفتار نمايش داده می‌شود و می‌تواند اشاعه دهنده رفتارهايی باشد كه دين به آن توصيه دارد.

وی افزود: روحانی به عنوان يكی از اقشاری كه به دين می‌پردازد به چند دليل حضورش در سينما ضروری است؛ اول آنكه سينما وقتی به تمامی اقشار توجه دارد، روحانيت هم نبايد در اين عرصه مغفول بماند. نكته ديگر اينكه روحانيت و سينما هر دو برای رشد به كمك هم نياز دارند.

حجت الاسلام پناهيان، در بخش ديگری از سخنان خود گفت: در همه فيلمهايی كه به مفاهيم دينی می‌پردازد، دو رويكرد را می‌توان مشاهد كرد؛ اول رويكرد سطحی و ديگر رويكرد عميق؛ در فيلمهای دينی نيز چنين خصيصه‌ای می‌تواند وجود داشته باشد يعنی هم به صورت سطحی در فيلمی به مضامين دينی پرداخت و هم اينكه نگاه عميق به موضوع داشت.

وی در تكميل توضيح خود تاكيد كرد: برای آنكه سطحی نگری در فيلمهای دينی از بين رود حضور روحانيت ضروری است. البته اين مشاوره و حضور نيز نبايد به شكل ابتدايی آن باشد چرا كه برخی فيلمها با وجود برخورداری از مشاوره روحانيون باز نگاهی سطحی نگر به موضوعات دينی دارد.

منبع:http://www.iqna.ir/fa/news_detail.php?ProdID=1221546

 

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.