فتاوای جاهلانه مفتیان وهابی مهمترین چالش دنیای اسلام است
پیوند: http://www.iqna.ir
گروه حوزههای علمیه: مفتی اهل سنت فتاوای جاهلانه مفتیان وهابیت را چالشی بزرگ برای اسلام در عصر حاضر دانست و تاکید کرد: قدرت نهان و آشکاری که از آنها حمایت میکند، بدون شک مستکبران غربی است.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) غلام محیالدین، 29 اردیبهشت ماه در نشست علمی «عالم اسلام و تکفیریت؛ تهدیدات، فرصتها و راهکارها» در مجتمع آموزش عالی فقه گفت: اهل سنت، امام ابوحنیفه را از آن جهت به عنوان امام اعظم خود میداند که شاگرد بزرگ مردی، همچون امام صادق(ع) بود.
وی افزود: علمای شیعی همچون برادران ما مفتیان اهل سنت هستند، از مسئولان جامعه المصطفی تشکر میکنم که فرصت این حضور در بین طلاب مسلمان شیعی را به من دادند.
این مفتی اهل سنت، ریشه اختلافات کنونی در بین مسلمانان را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: نبود اتحاد در بین عالم اسلام، به خاطر دسیسههای شوم وهابیت است که هوشیاری همه مذاهب اسلامی به این فتنه مذهبی را میطلبد.
محیالدین اضافه کرد: نسبت کفر به مسلمان در عالم اسلام، گناه کبیره است و کافرانی که خود دیگران را کافر میخوانند، نه بویی از قرآن بردهاند و نه از سنت نبوی(ص) چیزی فهمیدهاند.
وی فتاوای جاهلانه مفتیان وهابیت را چالشی بزرگ برای اسلام در عصر حاضر دانست و خاطرنشان کرد: قدرت نهان و آشکاری که از آنها حمایت میکند، بدون شک مستکبران غربی است که از اتحاد مسلمانان سودی نمیبرد.
این عالم اهل سنت، با اشاره به این فتوای ابوحنیفه مبنی بر«لایجوز التکفیر اهل القبله» بیان کرد: امام اعظم، ابوحنیفه به شدت منع کرده است که فردی که اقرار به قبله دارد، کافر دانسته شود.
محی الدین ابراز کرد: حدیث صحیحه بخاری و مسلم نیز تأکید میکند که کسی که شهادتین را بر زبان جاری کند، نمیتواند عنوان کفر را بر او بار کرد، پس چگونه و با چه مدرک و مستندی وهابیون دیگر مسلمانان را تکفیر میکنند.
اختلافافکنی؛ هدف جریان تکفیر
وی جریان تفکیر را به هدف اختلافافکنی در جوامع مسلمانان ارزیابی کرد و یادآور شد: هدف آنها این است که مسلمانان همدیگر را از خیل مسلمانان بیرون بدانند و بذر اختلاف در قلب آنها بیرون آید و این همان خواسته ابرقدرتهای جهانی است که نتوانستهاند مسلمانان را به زور اسلحه تسلیم خود سازند و اکنون میخواهند با این حربه به خواستههای شوم خود برسند.
این مفتی اهل سنت پاکستان با اظهار این که اتحاد شیعه و سنی، همچون خاری در چشم دشمن خودنمایی میکند، تأکید کرد: اگر علما، امرا و مشایخ هر مذهبی به وحدت برسند، میتوانند مردم عادی و پیروان آن مذهب را به اتحاد برسانند و از طرف مقابل، مردم نیز وظیفه دارند که به اجتهاد خود عمل نکنند و از رهبران دینی خود در برخورد با دیگر مذاهب اسلامی پیروی کنند.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط صدرارحامی در 1393/02/30 ساعت 10:44:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |