كتاب لباس روحانيت/چرا ها و بايد ها از محمد عالم زاده نوري
آغاز سخن دانش آموختگان علوم دينى پس از چند سال تحصيل در حوزه و يك دوره آشنايى با فقه اسلامى، غالباً در پوششى ويژه و متفاوت از ساير مردم به لباس روحانيت در مىآيند. اين لباس به رغم پيشينة طولانى، هنوز در معرض پرسشهاى فراوانى قرار دارد.
كاوش براى يافتن پاسخ اين نگرانيها، براى طلاب نوعى تأمل در سبك و سيرة زندگى است و قطعاً از تلاش براى رازگشايى از عبارات دشوار برخى از متون كم بهاتر نيست. به علاوه، تراكم اين نگرانىها در جان انسان، به مرور ايمان و اعتقاد قلبى او را به راهى كه مىرود و كارى كه مىكند مىفرسايد و ارمغانى جز تزلزل شخصيت و آشفتگى خاطر ندارد. اين بررسىها براى فرد فرد طلاب ضرورت شخصى و براى جامعة اسلامى در شرايط امروز ضرورت اجتماعى دارد. روحانيت شيعه كه امروز از داخل و خارج در معرض هجوم انواع شبهات و انتقادات قرار گرفتهاست بايد در فاصلة زمانى كوتاهى فلسفة پيدايش، سرّ حضور، رسالت نهايى، كيفيت عمل و منطق خود را براى عموم تبيين كند و تودة انبوه نگرانيها را با بحث نظرى يا اقدام عملى حل و رفع نمايد.
اين مختصر بدون آنكه ادعاى پاسخ به همة سئوالات مربوط به لباس روحانيت را داشته باشد باب گفتوگو در اين موضوع را در قدم نخست گشوده است ،اميد آنكه اين ناچيز در ساية توجه ويژة امام دوازدهم(عج) مقبول درگاه ايزدى قرار گيرد.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط صدرارحامی در 1392/04/16 ساعت 10:02:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
1392/04/16 @ 02:15:11 ب.ظ
میرعیسی خانی [عضو]
الهی !
نه من آنم كه ز فیض نگهت چشم بپوشم، نه تو آنی كه گدا را ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد، نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم، چو گدا بر سر راهی. كس به غیر از تو نخواهم، چه بخواهی چه نخواهی
باز كن در، كه جز این خانه مرا نیست پناهی
رمضانتون پر برکت، موفق باشید