حق با آيت الله خامنه اي است...
روزنامه کیهان در ستون ویژه خود نوشت:
فرايتاگ: آمريكا دروغ مي گويد زیرا حق با آيت الله خامنه اي است
يك نشريه آلماني در گزارشي نوشت ايرانيان حق دارند پيشنهاد دروغين آمريكا براي مذاكره را باور نكنند.
هفته نامه فرايتاگ نوشت: رهبر انقلاب ايران آيت الله خامنه اي در يك سخنراني به موضوع، به اصطلاح آمادگي آمريكا براي گفتگو، پرداخت. ديگر نكته تازه اي نيست كه بگوييم حرف هاي رهبر ايران عمداً در رسانه هاي غربي ناقص پخش مي شود. در نتيجه تعجبي ندارد كه اين بار نيز بخش بزرگي از مطبوعات غربي چنين كردند.
اين نشريه در گزارش خود با عنوان «چرا حرف آمريكايي ها را باور نمي كنند، مي نويسد: هفته گذشته جو بايدن معاون رئيس جمهور آمريكا در كنفرانس امنيت مونيخ گفت آمريكا هنوز آماده است به ديپلماسي فرصت بدهد و البته اضافه كرد كه «اين پنجره، نامحدود باز نخواهد ماند» اما كوتاه زماني بعد از كنفرانس و قبل از اينكه حكومت ايران موضعي بگيرد، اين كشور دچار تحريم هاي بيشتر غرب شد. بانيان اين تحريم ها كه از جمله قرار است فروش نفت ايران را سخت تر كنند، چون هميشه در واشنگتن نشسته اند از اينرو بايد به عنوان ناظر از خود بپرسيم اصولاً پيشنهاد مذاكره آمريكايي ها تا چه ميزان جدي بوده است؟
فرايتاگ مي نويسد: آيت الله خامنه اي جوابي قاطع به اين بازي آشكار داد. البته اين جواب هيچ ارتباطي با عنوان هاي خبري چون «ايران پيشنهاد صلح را قاطعانه رد كرد» ندارد. به گفته او آمريكايي ها بايد «حسن نيت» داشته و «صادق» باشند.
نشريه آلماني مي افزايد: در غرب با علاقه اين برداشت را ارايه مي دهند كه حرف هاي رهبر عالي ايران نفرت پراكني عقيدتي است. آناني كه فارسي مي دانند يا ترجمه هاي بي طرف را خوانده اند مي دانند كه اين گونه نيست. رهبر ايران تأكيد كرد، «مذاكرات تنها از موضع برابر مي تواند شكل بگيرد و نه همراه تهديد». از اين گذشته آمريكا در سال هاي گذشته نيز نظاره گر ترور دانشمندان ايراني از جمله فيزيكدان هاي هسته اي بوده است.
در ادامه اين تحليل خاطرنشان شده است: رهبر عالي ايران مي گويد آمريكايي ها تنها نوعي برگ برنده مي خواهند. به باور او علت اين امر به ويژه آن است كه سياست خارجي آمريكا در منطقه كاملاً شكست خورده است. اكنون قرار است به جامعه جهاني اين برداشت را دهند كه حسن نيت دارند. چگونه مي توان در چنين پيشنهادي صداقت و حسن نيت ديد در حالي كه همزمان ايران را تحريم مي كنند؟
فرايتاگ در ادامه نوشت: در رسانه هاي غربي اصولاً صحبت از «تحريك هاي» رهبر ايران است كه تنها به ادعاي آنها دنبال «ايجاد درگيري» است. به جاي اين ادعا بهتر است از خود بپرسند چرا ايران به چنين مذاكراتي اعتماد ندارد. آمريكا در ايران حسن شهرت ندارد. روزگاري كودتاي نظامي عليه محمد مصدق سازماندهي كردند گرچه وي به آمريكا اعتماد كرده بود. سپس محمدرضا شاه ديكتاتور را علم كردند و نظاره كردند او چگونه ملتش را غارت و سركوب مي كند. اكنون صحبت از مذاكرات صلح است در حالي كه همزمان همچنان مي خواهند ملت ايران را با تحريم ها فلج كنند؛ صرفنظر از موارد جنايت عليه دانشمندان ايراني.
نشريه آلماني در پايان نوشت: هيچ انسان عاقلي در چنين حالتي به چنين طرف مذاكره اي اعتماد نخواهد كرد. به جاي اينكه صداقت نشان دهند همچنان به سياست ارعاب ادامه مي دهند. نيازي نيست كه حكومت ايران باشيد تا مخالف اين مطلب باشيد زيرا موضوع مشخص است. براي اين كار تنها نگاهي به تاريخ كافي است.
شوراي ناهماهنگي از اول هم اشتباهي بود
يك پايگاه اينترنتي وابسته به ضدانقلاب، گروهك وابسته به اردشيرامير ارجمند را «شوراي ناهماهنگي» و «اشتباهي» توصيف كرد.
«خودنويس» با بيان اينكه گروه موسوم به شوراي هماهنگي سبز ( با تركيب اميرارجمند، رجب مزروعي و چند تن از اعضاي نهضت آزادي) 2 ساله شد، مي نويسد: بعد از ماجراي 25 بهمن 89 و حصر موسوي و كروبي، اميد بسياري از فعالان جنبش، به گروهي بود كه فقط يك نفرش اسم داشت؛ «شوراي هماهنگي راه سبز اميد». اردشيرامير ارجمند تنها فرد بدون نقاب شورا بود.
اين گروه در ابتدا مدعي وكالت رهبران جنبش سبز بود، اما مشاور وقت مهدي كروبي كه در آمريكا به سر مي برد، عضويتش در اين شورا را تاييد نكرد و بعدها گفته شد كه كروبي در شورا، نماينده اي ندارد. مدتي بعد هم سايت هاي سبز كه گفته مي شد به شورا نزديك ترند، اندكي با مشاور كروبي، نامهرباني كردند.
خودنويس افزود: از سوي ديگر، با وجود برگزاري جلسات متعدد با حضور اميرارجمند و گروهي از يارانش در پاريس، حاضران در جلسات حضور خود را در شورا تكذيب مي كردند. حتي يكي از فعالان سياسي و خبرنگاراني كه برنامه هاي مختلف سخنگوي شوراي هماهنگي را «هماهنگ» مي كرد، اصرار بر اين داشت كه عضو اين شورا نيست.
بعدها، برخي مدعي شدند كه چون عده اي از اعضاي اين شوراي مخفي كه سخنگويش اميرارجمند است، در ايران ساكن هستند، به خاطر دل نگراني هاي امنيتي، از ذكر نام شان خودداري شده است. برخي از پاريس نشينان هم به خاطر نگراني بابت برخوردهاي احتمالي با خانواده هاي شان در ايران، نگران عنوان شدن هر گونه ارتباطشان با سخنگوي شورا بودند.
اين نوشته خاطر نشان مي كند: با عنايت به نتايجي كه از وجود اين شورا در طول دو سال گذشته به دست آمده، به نظر مي رسد كه حضور تعدادي از جوانان پناه گرفته در پاريس كه سابقه سياسي ويژه اي نداشته اند و از كار گروهي سياسي و جمعي چيزي نمي دانند، در شوراي هماهنگي واقعيت داشته باشد.
خودنويس نوشت: زماني، لينك هاي شوراي هماهنگي در شبكه هاي اجتماعي، هزاران هزار بيننده داشت و امروز، بايد به زور رفقا و كليك دوستان، يك لينك را مثلا در بالاترين داغ كرد. امروز بعد از دو سال مي توان «عدم هماهنگي» را به خوبي ديد. شايد از ابتدا نام شورا را اشتباهي شنيده بوديم.
گفتني است گروهك مورد اشاره به خاطر افتضاحات زنجيره اي 2 سال گذشته ترجيح داد با سكوت از كنار 25 بهمن عبور كند و نزديك ايده هاي شامخي نظير پياده روي در پياده روهاي خيابان ونك و بالاتر نشود.
مردم ايران در 22بهمن قوي تر از گذشته مرگ بر آمريكا گفتند
تظاهرات گسترده مرم ايران در سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي نشان مي دهد مذاكرات با اين كشور در شرايط فشار تحريم ها به جايي نخواهد رسيد.
اين تحليل را مطبوعات اسپانيايي با اشاره به راهپيمايي هاي باشكوه22بهمن در سراسر ايران منتشر كردند. ال پاييس در اين زمينه خاطرنشان كرد: تظاهرات روز يكشنبه ايران نشان داد از يكسو، مذاكرات هسته اي با هدف واداشتن ايران به انصراف از برنامه هسته اي خود به جايي نخواهد رسيد و از سوي ديگر، گشايشي در روابط ميان تهران- واشنگتن رخ نخواهد داد.
روزنامه «ال پاييس» در گزارش «آنخلس اسپينوسا» خبرنگار خود در امور ايران كه در دوبي مستقر است، نوشت: ايران روز يكشنبه در تظاهرات گسترده خود به مناسبت سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، بيهوده بودن مذاكرات هسته اي را در حالي كه آمريكا تحريم هاي تحميلي خود را بر آنها برنمي دارد، يادآوري كردند.
ال پاييس تصريح كرد: از زماني كه اين تحريم ها كه از نظر كارشناسان، سخت ترين تحريم هايي است كه تاكنون اعمال شده، فقط رفتار چالشگرانه ايران تقويت شده است. دور تازه مذاكرات هسته اي در روز بيست و ششم فوريه (8 اسفند) در قزاقستان برگزار مي شود.
روزنامه «آب ث» هم كه عنوان گزارش خود را «ايران با فرياد مرگ بر آمريكا سالگرد پيروزي انقلاب خود را گرامي داشت»، انتخاب كرده، در اين باره مي نويسد: در خيابان هاي تهران شعار «مرگ بر آمريكا» قويتر از گذشته به گوش مي رسيد و سي وچهارمين سالگرد انقلاب اسلامي به صحنه حمايت گسترده از بيانات رهبر معظم انقلاب ايران تبديل شد كه راه هرگونه مذاكره با واشنگتن در فضاي تهديد و تحريم و فشار را بست.
اين روزنامه در گزارش خود به قلم «ميكل آيستاران» افزود: آيت الله خامنه اي به تازگي خود را يك «انقلابي» خواند و با اين تظاهرات، قدرت خود را براي حذف هرگونه گزينه نزديكي به «شيطان بزرگ» به نمايش گذاشت.اين روزنامه اسپانيايي نوشت: در چنين شرايطي، ايراني هاي وفادار به نظام جمهوري اسلامي به خيابان هاي اصلي شهرها آمدند و در مركز اين جشن ملي، تهران شاهد تظاهرات چند ميليوني بود. با اين وصف، تغييري در سياست هاي ايران به وجود نخواهد آمد.
روزنامه فرانسوي ليبراسيون در تحليل مشابهي نوشت: واشنگتن بايد رفتار خود را تغيير دهد. رهبر انقلاب ايران كه حرف آخر را در سياست خارجي مي زند گفت كه ملت ايران از حقوق مشروع خود كوتاه نخواهند آمد. براساس نظرسنجي انجام شده توسط مؤسسه آمريكايي گالوپ، برنامه اتمي ايران علي رغم مشكلات اقتصادي از سوي اكثريت مردم ايران مورد حمايت است.
ليبراسيون نوشت: براساس تصاوير منتشر شده جمهوري اسلامي روز يكشنبه سي و چهارمين سالگرد انقلاب را در سراسر كشور با حضور خيل عظيم مردم جشن گرفته است. تنها در ميدان آزادي صدها هزار نفر تجمع كرده بودند. از سوي ديگر راديو فردا وابسته به سازمان جاسوسي آمريكا با ابراز ناراحتي از بيانات حكيمانه رهبر معظم انقلاب كه به فاصله چند روز با حمايت قاطع قشرهاي مختلف در راهپيمايي 22 بهمن پشتيباني شد، گفت: با سخنراني آقاي خامنه اي دوباره آب سردي بر روي همه اميدها براي مذاكره ريخته شد. كارشناس اين راديو مي گويد: (آيت الله) خامنه اي دوست ندارد كه پاي آمريكايي ها به ايران باز شود و به تعبير وي، ايران تحت سلطه آمريكا قرار گيرد.
همكاران صداي آمريكا اين طوري اسكورت مي شوند
روند اخراج همكاران در بخش فارسي صداي آمريكا همچنان ادامه دارد.
وب سايت «سبزنامه ايرانيان» كه از سوي شماري از عناصر ضدانقلاب مقيم آمريكا اداره مي شود، در اين باره گزارش داد: با افزايش نفوذ گروه هاي نظارت بر بخش فارسي صداي آمريكا كه در ارتباط با كنگره آمريكا هستند مديريت صداي آمريكا سخت گيري بيشتري نسبت به پرسنل بخش فارسي اعمال مي كند.
بر همين اساس نخستين گروهي كه مشمول اين سخت گيري ها شده اند كيانوش سنجري، كوروش صحتي، احمد باطبي و رودي بختيار بوده اند كه در سال هاي اخير ضمن سوءاستفاده از موقعيت شغلي خود در صداي آمريكا در بسياري موارد با اقدامات غيرقانوني مشكلات حقوقي براي صداي آمريكا ايجاد كرده بودند، از جمله شكايت هاي متعدد كه از افراد و سازمان هاي حقيقي و حقوقي عليه رفتارهاي غيرقانوني اين گروه از پرسنل قراردادي صداي آمريكا به نهادهاي قضايي دولتي ارسال شده بود.
اين گزارش مي افزايد: در پي همين پيگيري ها كيانوش سنجري، از صداي آمريكا اخراج شد و به شكل زننده اي با اسكورت ماموران امنيتي صداي آمريكا به بيرون از ساختمان هدايت شده و حتي به وي اجازه داده نشد تا لوازم شخصي اش را از ميز كارش جمع كند و لوازم شخصي وي توسط ماموران امنيتي در كيسه اي پلاستيكي جمع آوري و در بيرون از ساختمان به وي تحويل داده شد.
همچنين كوروش صحتي، ملتمسانه با امضاي تعهد كتبي پذيرفت تا به صورت كارمند قراردادي ساعتي تا زماني كه بتواند كار جديدش را پيدا كند در آنجا مشغول به كار باشد و در تعهدنامه تاكيد كرد به قوانين صداي آمريكا احترام خواهد گذاشت. اما همچنان وي در لبه اخراج قرار دارد.
سبزنامه ايرانيان خاطرنشان كرد: از احمد باطبي هم خواسته شده است تا كار جديدي پيدا كند و عنوان شده كه تا پايان اين ماه وي نيز اخراج خواهد شد. رودي بختيار هم از يك ماه پيش دفتر كار و پست سازماني اش در صداي آمريكا را از دست داده و از همان زمان به اعتراض در محل كار خود حضور نيافته و به همين جهت زمينه اخراج وي نيز فراهم شده است.
اين سايت اينترنتي از سوي ديگر از اخراج كاوه باسمنجي سردبير بخش فارسي VOA خبر داد و نوشت: در ادامه تغييرات اساسي و تسويه حساب هاي دروني در صداي آمريكا، كاوه باسمنجي يك سال و نيم پيش به عنوان سردبير بخش فارسي صداي آمريكا انتخاب شده بود، امروز از اين رسانه اخراج شد.
اتهامات وارد شده به كاوه باسمنجي، سوءاستفاده از موقعيت شغلي، استخدام اعضاي خانواده فاميل و دوستان و روابط خارج از اخلاق و عرف در محل كار بوده است. وي كه از آشنايان خانوادگي فريبا داوودي مهاجر و علي افشاري مي باشد، پس از ورود به صداي آمريكا پسرش آرش باسمنجي را كه كوچكترين آشنايي با روزنامه نگاري و كار رسانه نداشته است استخدام مي كنند.
باسمنجي در اقدامي عجيب شغل پسرش را چرخاندن صفحه نمايش اخبار اعلام مي كند تا در ازاي چرخاند اين صفحه در مقابل چشم مجريان صداي آمريكا چند هزار دلار بيشتر به جيب خانواده شان واريز شود. همچنين براي خانواده و اعضاي فاميل دوستانش نيز از اين دست مشاغل ايجاد مي كند.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط صدرارحامی در 1391/12/06 ساعت 12:52:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
1391/12/06 @ 01:32:54 ب.ظ
محمدی هنزئی [عضو]
سلام
ما با ولایت زنده ایم
تا زنده ایم پاینده ایم