مراسم آغاز سال تحصیلی طلیعه حضور با حضور خادمین رضوی در مدرسه علمیه الزهرا المرضیه (س) اصفهان


همزمان با دهه ی کرامت و میلاد امام رئوف علی ابن موسی الرضا المرتضی و مقارن با آغاز سال تحصیلی مراسم جشن با شکوهی با حضور خادمین رضوی، مدیریت حوزه های علمیه خواهران، مدیران مدارس علمیه و معاونین، طلاب جدید الورود و تعداد 300 نفر از طلاب و خانواده هایشان در مدرسه علمیه الزهرا المرضیه (س) استان اصفهان برگزار گردید.
اشرف صدر ارحامی مدیر مدرسه علمیه الزهرا المرضیه (س) هدف از برگزاری این برنامه را گسترش فرهنگ رضوی و بیان معجزات امام مهربانی از زبان خادمین رضوی عنوان کرد. وی افزود: طلاب باید با شخصیت علمی، اجتماعی، اخلاقی و سیاسی امام رضا (ع) آشنا شوند و آن را الگوی زندگی خود قرار دهند.
حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی ابطحی مدیر حوزه های علمیه خواهران استان اصفهان گفت: در یازدهم ماه ذی القعده سال 183 مولودی متولد شد از پدری چون موسی ابن جعفر و مادری چون نجمه خاتون و صدای تهنیت آن از مردم مدینه و از ملائکه ی آسمان ها در شهر مدینه طنین انداز شد.
وی افزود: دوران کودکی اما رضا (ع) در حکومت جباران و ظالمانی چون هارون الرشید سپری شد و در سن 35 سالگی به مقام رفیع امامت از طرف خداوند منصوب شدند و امام صادق (ع) فرمودند: امام رضا (ع) عالم آل محمد است.
وی افزود: همه ی ائمه ی ما منصوب به عند الله هستند و انتخاب مردم را مثل خلافت، سلطنت و حکومت نمی طلبد در صورتی که مردم نپذیرند ولی اگر بپذیرند حاکمیت اجتماعی پیدا می کند.
ابطحی به ابعاد علمی عالم آل رسول اشاره کرد و گفت: امام رضا (ع) با توجه به اینکه بیست سال امامت کردند علوم خود را به مردم می آموخت و از اطراف برای بهره مند شدن از علم امام می آمدند و استخاره می کردند.
وی افزود: مامون الرشید با اجبار از امام دعوت کرد که از مدینه به نیشابور بیاید و امام نه از اختیار بلکه به اجبار دعوت را پذیرفتند که البته امام در مسیر حرکت هر جا فرصت پیدا می کردند مردم را آگاه می ساختند و در زمانی که در نیشابور بودند به حدیث مشهور لا اله الا الله که از اهل بیت یکی پس از دیگری ذکر شده اشاره نمودند.
وی تصریح کرد: امنیتی که در لا اله الا الله است مشروط به شروطی است تا مستحکم باشد و آن ولایت اهل بیت علیهم السلام است که اگر این ولایت نباشد هیچ کدام از اعمال مثل نماز، روزه، زکات و خمس قابل قبول نخواهد بود.
وی افزود: اباصلت هروی از اصحاب اما رضا (ع) بود و فردی بود دانشمند، او می گوید: امام با مردم به زبان های خودشان حرف می زد فصیح تر از زبان خودشان و با تمام زبان ها آشنا بودند حتی با زبان حیوانات تا جایی که امام می شود ضامن آهو.
ابطحی گفت: علم ائمه لدنی است نه اکتسابی و نیاز به زمان هم ندارند و اهل بیت حجت خدا بر همه ی مخلوقات هستند و خداوند کسی را که حجت خود بر مخلوقات قرار می دهد همه ی علوم را به او می آموزد و لذا می بینید که اهل بیت شفاعت و الطافشان شامل مخلوقات خدا می شود.

وی در پایان گفت: آنچه در وصف اهل بیت می گوییم چیزی است در حد بضاعتمان و در حد درک و علم ما نیست که بخواهیم وصف اهل بیت علیهم السلام را بیان کنیم چطور می شود اهل بیتی را که خداوند مداحشان است انسان کنه وجودی این چهارده نور پاک را مدح کند چرا که حجت خدا بر روی زمین هستند.در ادامه این مراسم زاهدی نیا از خادمین رضوی و استاد دانشگاه ادامه داد و گفت: دو اصل از اصول اعتقادی ماست یکی اصل نبوت و یکی اصل امامت و در هر اصل دو اصل مهم است یکی موجبه و یکی مبقیه که در داستان عاشورا و نهضت حسینی این دو اصل تأثیر گذار بوده و این است که مداحان می خوانند کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود علت مبقیه نبود علت موجبه هم نبود و لذا در استحکام و دوام دین مبین اسلام تأثیر گذار بوده است.
وی افزود: تمام نعمت های بیشماری که خداوند به انسان داده است هیچ منتی بر انسان نگذاشته تنها یک جا بر ما بندگان منت گذاشته و آن مربوط به قضیه ی امامت است و ولایت.
زاهدی نیا تصریح کرد: امام فرمودند در اماکن مقدسه که برای زیارت می روید زیارت نامه هایی را بخوانید که از زبان معصوم باشد از جمله زیارت امین الله و زیارت جامعه ی کبیره که بسیار تأکید شده است و زیارت جامعه ی کبیره از طرف امام هادی (ع) انشا شده و خود یک دانشگاه امام شناسی است و به خواندن نافله نیز اشاره نمودند و قرائت زیارت عاشورا.
وی افزود: در فرازی از زیارت جامعه ی کبیره آمده که خداوند اهل بیت را که نور هستند خلق کرده و جایگاهشان را در عرش قرار داد و به فرش آورد برای اینکه واسطه ی بین ما و انسان ها با خالق باشند و این منتی است که خداوند بر ما گذاشته است به خصوص برای ما ایرانیان با وجود امام رضا (ع) در خراسان.
زاهدی نیا در پایان به داستانی از زبان یکی از خادمین که دربان بودند اشاره نمود که روزی با فردی که حالت عادی نداشته و می خواسته وارد حرم شود روبرو می شود و آن خادم اجازه ی ورود نداده و او ناراحت و متعرض به حضرت باز می گردد که این خادم بعد از استراحتش در خواب می بیند که امام به همه نظر می کند مگر او و امام به او می گوید به چه حقی اجازه ی ورود به این فرد که سالهاست با ما قهر بوده و امروز مراسم آشتی کنان داشتیم را ندادی و تو از امروز دیگر خادم ما نیستی و این لباس را همین الان از تنت بیرون بیاور.
پایان جلسه با صلوات خاصه ی امام رضا (ع) و تبرک پرچم حرم رضوی در بین مدعوین پایان یافت.




هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.