وقتی بغض آیت الله جوادی آملی ترکید





…آیت الله جوادی آملی بعد از گفتن «بسم الله الرحمن الرحیم» رو به جمع کرد و گفت: آقایان حرفی ندارند؟… نگاهش به پسر شهید شهریاری که افتاد بعد از گفتن این جمله بغضش ترکید و به وي گفت: شهریار زاده حرفی نداری؟
به گزارش خبرگزاری دانشجو، دیدار صبح امروز خانواده های معزز شهدای هسته ای کشور با تنی چند از مراجع معظم تقلید در قم، در عین صمیمیتی که بر آن حاکم بود، دارای حواشی ای جذاب تر از متن بود.

در آغاز دیدار این عزیزان با آیت الله جوادی آملی، این مرجع تقلید پس از حال و احوال پرسی با خانواده ها رو به جمع کرده و گفتند: «آقایان حرفی ندارند»؟. در این لحظات نگاهشان به جوان برومند شهید دکتر شهریاری که افتاد با گفتن این جمله که « شهریار زاده حرفی نداری؟!» فضای جلسه برای دقایقی توام با اشک و احساسی زلال شد و کمتر کسی در جلسه بود که در این ضیافت اشک و محبت حضور نداشته باشد.

پس از اتمام سخنان معظم له نیز همسر و فرزند شهید شهریاری در فضایی توام با عاطفه و صمیمیت با حضرت آیت الله گپ و گفتی انجام داد و آیت الله جوادی آملی، با در آغوش کشیدن پسر شهید شهریاری، باری دیگر بغض امانشان نداد و این اشک ها بود که در این فضای زیبا، میدان داری می کرد…

وجود اختلاس و بدحجابی در کشور بی حرمتی به خون شهداست

آيت الله جوادي آملي سپس طي بيان مطالبي با تاکید بر این که شهدا با شهادت خود، کشور و نظام را از هر گونه آلودگی و تیرگی پاک کرده و می کنند، افزود: واقعیت آن است که ایران آلوده را با صرف نماز جماعت و منبر و موعظه نمی شد طیب و طاهر کرد؛ بلکه این خون شهدا است که این کشور را پاک و مطهر کرده و می کند.

اين استاد اخلاق تصریح کرد: وجود مسایلی چون اختلاس و بدحجابی و باندبازی و … در واقع بازی کردن با خون شهدا و بی حرمتی به خون مطهر آن عزیزان است.

جوادی آملی همچنین با تاکید بر لزوم تعظیم خانواده شهدای هسته ای و حفظ حرمت شهیدان ابراز داشت: آن چه مهم است این که باید شب و روز در خدمت این نظام اسلامی و مردم باشیم و نباید با بی حرمتی و بی توجهی به خون مطهر شهدا، خدای ناکرده به بیراهه برویم.

وی با بیان این که ما با مرگ هرگز نمی میریم بلکه این ما هستیم که مرگ را می میرانیم، گفت:
کسانی که مادی فکر می کنند، خیال می کنند که مرگ پایان راه است و انسان با مرگ می پوسد و دیگر هیچ و حال آن که اصلا این گونه نیست؛ اساسا در فرهنگ دینی انسان مرگ را مچاله می کند و خود جاودانه می ماند و البته این حرف انبیا است.

این استاد برجسته حوزه علمیه قم در ادامه با اشاره به آیه مبارکه « کل النفس ذائقه الموت» اظهار داشت: در انتقال انسان با مرگ، بسیاری از افراد ناآگاهانه وارد صحنه پس از موت می شوند و در آن پیچیدگی، الفبای زندگی را فراموش می کنند و حال آن که شهید دارای چنان جایگاه رفیعی است که همه این امور تحت اشراف اوست.

وی افزود: از آن جا که حادثه مرگ توان فرساست، لذا بسیاری از افراد پس از مردن، اسم خود و طایفه شان را فراموش می کنند؛ از این روست که در عالم وانفسای پس از مرگ، این افراد، الفبای دین را از یاد می برند و این شهید است که آگاهانه وارد عالم پس از مرگ می شود و همه چیز به یادش است و حتی می داند چه کسانی ادامه دهنده راه او هستند و یا نیستند.

جوادی آملی خاطر نشان کرد: به لطف الهی خون های پاک شهدا در حوزه و دانشگاه اثر مستقیم و در جامعه اثر غیر مستقیم داشته است؛ اثر مستقیم آن این بوده که هم حوزویان می توانند به رشد علمی بالنده دست یافته و به شبهات و نیازهای نسل جوان پاسخ دهند و هم این که دانشگاهیان می توانند این رسالت را به خوبی انجام دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این که پیشرفت های عظیم کشور در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، همه به برکت خون شهیدان بوده است، ابراز داشت: ما همیشه مدیون و مرهون این عزیزان هستیم و اشکی هم که برای آن ها می ریزیم در واقع برای خودمان است به این خاطر که دیگر آن ها را نداریم و گرنه شهدا در بهترین جاها دارای بهترین رفاه هستند و کمبودی ندارند.

  • فاطمه سلجوقی
    نظر از: فاطمه سلجوقی
    1391/01/15 @ 03:13:37 ب.ظ

     

    سلام
    از مطلب زیبای شما متشکریم
    با نظر های سازنده ی خود وبلاگ ما را هم برای ارتقای کیفیت یاری نمایید
    موفق باشید

  • نظر از: مدیریت استان مازندران
    1390/12/22 @ 08:30:02 ق.ظ

    مدیریت استان مازندران [عضو] 

    اي كاش زينبهاي خوبي براي حسينهاي زمان خود بوديم.موفق باشيد.

  • نظر از: fakhre batha
    1390/12/21 @ 07:15:30 ب.ظ

    fakhre batha [عضو] 

    ممنون

  • نظر از: الزهرا (س) نصر
    1390/12/21 @ 11:56:08 ق.ظ

    الزهرا (س) نصر [عضو] 

    دست شما درد نکنه

  • نظر از: فرهنگی
    1390/12/21 @ 11:07:03 ق.ظ

    فرهنگی [عضو] 

    سلام جالب بود ممنون . پیروز باشید یاعلی

نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.